miercuri, 24 aprilie 2013

Destine la limită de Katie McGarry


ominalizată la categoria
CEA MAI BUNĂ CARTE PENTRU YOUNG ADULT ȘI NEW ADULT
 a anului 2012, pe GOODREADS
DESTINE LA LIMITĂ este o lectură perfectă pentru fanii cărților Chimie perfectă de Simone Elkeles, E ușor să te iubesc, Tammara Webber sau Fericirea începe azi, Jamie McGuire
Un roman încărcat de amintiri întunecate, secrete ascunse și scene fierbinți… narațiunea plină de suspans, conflictele pline de dramatism, dar și personajele cu vieți trăite la limita tragicului vor ține cititorii captivi în poveste. – Publishers Weekly
—    N-O SĂ SPUN NIMĂNUI, Echo, îţi promit.
Noah mi-a dat părul peste umăr şi mi-a așezat o şuviţă răzleaţă pe după ureche. De multă vreme nu mă mai ATINSESE cineva aşa, ca el. De ce trebuia să fie Noah Hutchins?Privirea OCHILOR LUI DE UN BRUN ÎNCHIS s-a lăsat spre braţele mele acoperite.
— Nu tu ţi-ai făcut asta, nu-i aşa? Ţi-a făcut-o altcineva?
Nimeni nu-mi mai pusese vreodată întrebarea asta.
Toţi se holbau.
Toţi şuşoteau.
Toţi râdeau.
Dar nimeni n-a întrebat vreodată.
„O poveste de dragoste pe muchie de cuţit, care te absoarbe şi nu-ţi mai dă drumul. Am fost captivată!”
— Gena Showalter, autoarea seriei Intertwined, bestseller New York Times
„O carte fascinantă şi emoţionantă!”
Simone Elkeles, autoare de romane bestseller New York Times
ATÂT DE DIFERIȚI UNUL FAȚĂ DE CELĂLALT… ŞI TOTUŞI, ATÂT DE POTRIVIŢI.
Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat în seara în care Echo Emerson s-a transformat, dintr-o fată populară, cu un iubit sportiv, râvnit de multe dintre colegele ei, în bârfita paria cu cicatrice „monstruoase” pe braţe. Nici măcar Echo nu-şi poate aminti întregul adevăr despre seara aceea oribilă. Tot ceea ce ştie este că vrea ca totul să revină la normal.
Dar când Noah Hutchins, singuraticul teribil de sexy, îmbrăcat cu geaca lui neagră din piele, obişnuit să se folosească de fete, pătrunde exploziv în viaţa ei, cu o atitudine de dur, însă şi cu o surprinzătoare capacitate de înţelegere, lumea lui Echo se schimbă într-un fel pe care ea nu şi l-ar fi putut închipui vreodată. Normal ar fi ca ei doi să nu aibă nimic în comun. Iar cu secretele apăsătoare ale fiecăruia, să fie împreună pare, în mare măsură, imposibil.
Numai că, la răscrucea destinelor lor, normalitatea capătă alte valenţe, şi nebuneasca atracţie dintre ei refuză să dispară. Iar Echo se vede nevoită să se întrebe până unde ar putea forţa limitele, şi cât ar fi dispusă să rişte pentru singurul băiat capabil s-o înveţe cum să iubească din nou.

VIAŢA CA O AVENTURĂ ÎNCĂRCATĂ DE ADRENALINĂ


Când există CHIMIE PERFECTĂ, 
se declanşează atracţia.
Iar LEGILE ATRACŢIEI nu pot duce decât la…
o REACŢIE ÎN LANŢ!
REACŢIE ÎN LANŢ, vol. 3 din seria CHIMIE PERFECTĂ de Simone Elkeles
Premiul pentru CEL MAI BUN ROMAN DE DRAGOSTE PENTRU TINERI,
acordat de Asociaţia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America
BESTSELLER NEW YORK TIMES
BESTSELLER USA TODAY
BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY
Când Luis mi-a zâmbit şi am simţit fiorul atracţiei, am intrat în panică. Nu-mi permit să las garda jos, iar un tip ca Luis e la fel de periculos ca Marco. Îmi dau seama de asta după felul cum surâde. Arată destul de inocent, dar nu mă păcăleşte el pe mine. Poate pe alte fete, dar nu pe mine…
Teoretic, Nikki are dreptate. Dar practic…
În viaţă, ea încearcă să se conducă după trei reguli: băieţii mint ca să-şi atingă scopurile, să nu te încrezi într-un băiat care îţi spune „te iubesc” şi să nu ieşi niciodată cu un tip din cartierul de sud al orăşelului Fairfield. Chiar dacă părinţii ei s-au născut în Mexic, Nikki, în calitate de fiică de doctor, are mai multe în comun cu vecinii săi din nordul oraşului decât cu colegii de şcoală din banda Latino Blood. Dar când îl cunoaşte pe Luis, este tentată să-şi încalce toate principiile.
Sunt conştient că am în mine o anumită doză de nebunie – plăcerea de a înfrunta pericolele… simt adrenalina curgându-mi prin vene – recunoaşte Luis. Pentru el, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată este cum să o convingă pe Nikki să-i dea o şansă unui intrus din cartierul de sud, asta până să devină, la rândul său, ţinta noului lider al bandei Latino Blood.
Vor fi oare sentimentele sale pentru Nikki suficient de puternice pentru a-l opri să intre într-o lume întunecată şi brutală şi a trăi periculos tot restul vieţii?
Acest ultim volum al seriei Chimie perfectă vă dezvăluie răspunsul la întrebare!
Cartea are 384 pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este cartonată, fără supracopertă şi preţul de listă 39,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

marți, 23 aprilie 2013

O POVESTE PLINĂ DE VRAJĂ… DE VRĂJI ŞI VRĂJITOARE!

CÂND EŞTI VRĂJITOARE…, de Carolyn MacCullough
Emoţionantă şi fermecătoare de la prima până la ultima pagină! 
Atât de fascinantă, încât îţi vei dori să continue într-un al doilea volum – pentru că atunci…
CÂND EŞTI VRĂJITOARE… 
…RĂMÂI VEŞNIC VRĂJITOARE!
*
Fiica ta va fi una dintre cele mai puternice vrăjitoare pe care le-am avut vreodată în familia noastră. Va fi ca un far călăuzitor pentru noi toţi.
TAMSIN GREENE face parte dintr-o familie de vrăjitoare cu lungă tradiţie. În ziua în care s-a născut, bunica ei a prezis că va fi cea mai Talentată dintre ele. Dar Talentul lui Tamsin nu s-a confirmat.
Acum, când are şaptesprezece ani, îşi petrece cea mai mare parte din timp la şcoala cu internat din Manhattan, unde măcar poate pretinde că este normală. Însă, în timpul vacanţelor de vară, este obligată să revină acasă şi să lucreze la librăria magică a familiei sale.
Într-o seară, un tânăr foarte atrăgător, profesor la Universitatea New York, intră în librărie şi o confundă pe Tamsin cu sora ei mai mare, extrem de Talentata Rowena. Pentru prima dată în viaţa ei, Tamsin se simte privită cu respect şi admiraţie, şi, înainte de a apuca să se gândească mai bine, acceptă să caute pentru acesta un obiect valoros şi vechi pe care familia lui l-a pierdut cu mai bine de un secol în urmă. Dar căutarea se dovedeşte a fi mult mai ciudată decât părea la prima vedere.
„Cu acest roman al său, Carolyn MacCullough aruncă o vrajă uluitoare. Secrete de familie şi rivalităţi între surori, călătorii în timp şi Talente magice – toate urzite laolaltă pentru a crea o poveste supranaturală, captivantă pentru cititorii tineri. La toate acestea se mai adaugă  lupta dintre bine şi rău, precum şi momentul încântător al primului sărut, astfel încât ajungem să ne dorim ca acest roman fermecător să aibă o continuare.” - Megan McCafferty
“Cu un ritm rapid, plin de suspans, cu un punct culminant bine pregătit, acest roman va fi pe gustul adolescenţilor, pasionaţi de poveşti dramatice şi de aventuri magice.” -The Bulletin
“Un roman urban fantasy elegant, pasionant.” - Publishers Weekly
Cartea are 320 pagini, formatul 13×20 cm, ediţia este broşată şi preţul de listă 29,90 RON. La precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.  
Carolyn MacCullough s-a născut şi a crescut într-un orăşel liniştit din Connecticut, dar a visat dintotdeauna să călătorească în locuri exotice. În cele din urmă, dorinţa i s-a împlinit – a vizitat Scoţia, Sicilia şi Islanda, înainte de a se stabili la New York.
Dacă ar fi să-şi aleagă un Talent, aşa cum şi personajele sale din Când eşti vrăjitoare…  au câte unul, atunci probabil că şi-ar alege Talentul de a zbura. Sau poate Talentul de a citi ce e în minţile oamenilor. Ori poate Talentul de a face ca în copaci să crească bani. Sau cel de a face ca toate legumele să aibă gust de ciocolată cu lapte. Oh, aţi înţeles voi care e ideea! 
S-a îndrăgostit de cărţi de la o vârstă fragedă şi şi-a dorit dintotdeauna să devină scriitoare.
Totuşi, au existat perioade în care şi-a dorit să se facă: a) doctor veterinar; b) balerină; c) pilot; d) prinţesă într-un turn. Cu timpul însă, a descoperit că: a) nu-i prea plac orele de zoologie; b) este cam neîndemânatică; c) are o relaţie de dragoste/ură cu altitudinea (în principal, o suportă doar teoretic, când se află cu picioarele pe pământ); d) nu se prea mai caută prinţesele din turnuri.
Între timp, a scris: ode închinate copacului aflat în curtea din faţa casei sale, poeme despre surorile ei, poveşti cu balauri şi, da, cu prinţese închise în turnuri.
Publicarea primului său roman, Falling Through Darkness, în anul 2002, i-a transformat viaţa
într-o poveste magică, după cum mărturiseşte însăşi autoarea. A mai publicat Stealing Henry şiDrawing the Ocean, precum şi seria formată din romanele Once A Witch şi Always A Witch(titlurile celor două volume completându-se unul pe celălalt: Când eşti vrăjitoare… Rămâi veşnic vrăjitoare)..În prezent, scriitoarea locuieşte la New York, unde scrie şi ţine cursuri de scriere creativă.
Pentru teste, informaţii amuzante despre vrăjitoare şi detalii despre autoare, vizitaţiwww.onceawitch.com


luni, 22 aprilie 2013

Castigatorii e-bookuri

           Salutare dragi cititori, a venit vremea sa va zic si castigatorii concursului de e-bookuri. Cum nu s-au strans 5 comentarii iar nimeni nu s-a inscris prin GFC va voi trimite e-bookurile numai celor care mi-au lasat e-mailul. Cum v-am promis e-bookuri sunt si in romana si in engleza.Toate motivele vostre mi s-au parut frumoase si au dovedit ca suntem o comunitate unita. In special mi-au placut motivele a doua fete - Jane Doe si Raluca Nicolae. Raluca Nicolae v-a primi inca doua-trei e-bookuri in plus fata de celelalte fete, ca bonus ;D.
   In weekend va voi trimite tuturor premiile.
Premiile
1. In engleza - Cold Kiss de Amy Garvey
                    - Under The Never Sky de Veronica Rossi
2. In romana -M-am hotarat sa devin prost de Martin Page
                    - Hex Hall de Rachel Hawkins
                    - Paranormal de Kierstin White
Bonusul - Crush de Lacey Weatherford
             - Anna dressed in blood de Kendare Blake
             - Jurnalele Vampirilor de L.J.Smith

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Numele tau in chineza

            Da da, stiu ca titlul suna ciudat dar am gasit un super-site, in care iti poti vedea numele scris in caractere chinezesti. Nu prea are treaba cu cartile, dar mi se pare super interesant, plus ca in limba chineza poti alege din mai multe stiluri de scris.Plus ca fanele lui Jem din Dispozitive Infernale imi cunosc entuziasmul cu atat mai mult :)).
         Uita-ti numele meu in chineza mai jos. L-am pus pe verticala deoarece imi place mai mult cum se vede decat pe orizontala.Puteti si voi sa va vedeti numele completand formularul de mai jos.
         P.S - Siteul s-ar putea sa nu contina numele tuturor.
 Daca vreti, puteti, simtiti nevoia sa comentati la postarea mea in cadrul concursului Libris de aici, v-as fi foarte recunoscatoare. Va pupicesc anticipat ;D.



Numele tau :

Jurnalul Meu Trasnit de Keri Smith

                        Salutare oameni buni, ieri am aflat si eu despre 'Jurnalul meu Trasnit', da stiu am trait intr-o grota pana acum,faptul fiind si mai grav deoarece a aparut din 2012. Dar cum ieri am aflat despre el, astazi mi l-am luat. M-am gandit si am analizat posibila lui cumparare de un milion de ori, dar pana la urma l-am luat. Mi se pare chiar interesant, mai ales ca eu ma plictisesc destul de repede de la un timp. Carti nu mai am de citit, la seriale ma uit numai seara si in rest fac,ce? In concluzie l-am luat din curiozitate, si sincer nu imi pare rau. Ma gandeam sa pun un update, ce am mai facut din el si cum etc etc etc. Dar inca ma gandesc la ideea asta. Voi aveti un jurnal trasnit???

joi, 11 aprilie 2013

A venit postaaa !!!

                  Salutare dragi cititori, in sfarsit s-au mai strans cateva carti pentru postarea 'Mailbox'. Cartile Nicholas Sparks - Accidentul si Probabilitatea statistica de a te indragosti la prima vedere au fost castigate de pe blogul Mythical Books, Sarutul Mortii,pe care am asteptat-o cu atata ardoare a venit la precomanda iar Fete Rele de Rebecca Chance mi le-a luat mama drept cadou ca ma descurc bine in primul an de liceu :*.
                  Voi ce a-ti mai primit ???

marți, 9 aprilie 2013

Game of Thrones

                     
               Salutare dragi cititori, in sfarsit am inceput si eu sa urmaresc Game of Thrones,cu toate ca sunt la sezonul 1 povestea m-a prins rauuu. Nu ma asteptam sa imi placa sa de mult, deoarece am cam incercat in ultima vreme sa urmaresc o tona de seriale care mai mult m-au plictisit si cum TVD a luat vacanta, PLL a terminat acest sezon iar Supernatural nu imi ocupa prea mult din timp in aceasta vacanta, am nimerit peste Game of Thrones. Poza stiu ca nu prea are treaba cu serialul, dar mi s-a parut foarte amuzanta :)). Sunt foarte curioasa cum se va desfasura actiunea in continuare. Daca stiti spuneti-mi si mie niste filme sau seriale care sa fie gasite online. Byeee :*
P.S. - Imi este extraordinar de dor de Vampire Knight. Ar trebui sa se grabeasca cu sezonul 3 ca altfel voi muri de dor :)). De doua nopti tot visez VK, daca se repeta si in seara asta voi incepe sa citesc manga-ul online :)).

vineri, 5 aprilie 2013

De ce citesc ? + Mini-concurs

                       In cadrul concursului 'De ce citesc' initiat de libraria electronica Libris, libris.ro.
      De ce citesc? sau De ce citesti? Intotdeauna mi s-au parut niste intrebari absolut adorabile. Raspunsul, stiu ca vine din inima, ca un lucru absolut normal,e ca si cum ai zice cuiva pe care il iubesti ca pur si simplu il iubesti.       
          Nu citesc de mult timp, cu toate ca, acum imi pare foarte rau. Cand ma gandesc cate lumi as fi putut descoperi, pe cate drumuri as fi putut merge..... dar destinul m-a facut sa citesc de la varsta de 13 ani cu un anumit motiv. Poate ca daca as fi inceput mai devreme nu as fi simtit aceleasi lucruri, poate nu as fi fost ce sunt astazi.
           In primul si primul rand, cred ca citesc din cauza trairilor pe care in mod normal nu le-as fi trait, adica, pe bune, nu stiam cat de mult iubesc Londra pana nu am citit Dispozitive Infernale de Cassandra Clare. A fost o revelatie inspaimantatoare, nu cunosteam prea multe despre oras, despre trecutul lui, iar dintr-o data ma simteam ca acasa si mi se parea intriganta aceasta Londra misterioasa. Faptul ca am descoperit aceasta atractie pentru un anumit lucru a fost doar inceputul, incet incet am aflat mai multe lucruri despre mine, bineinteles nu totul, nimeni nu se cunoaste in totalitate, dar cartile si personajele si situatiile si pe scurt tot ceea ce tine de citit m-a ajutat. Tot prin citit m-am vindecat de anumite fobii de-ale mele. Nu imi mai este frica de intuneric, nu mai am atat de multe complexe si nu imi mai este frica sa spun ceea ce gandesc de fapt si de iure, si sa ma simt inspaimantata de ce vor crede ceilalti despre asta. 
     In al doilea rand, pot spune ca cititul ma duce in alta lume, cateodata imi place sa ma deconectez de realitatea in care traiesc si fac acest lucru prin carti, faptul ca sunt si o amatoare de calatorii si aventurii face aceasta experienta de o mie de ori mai placuta, mai interesanta si dintr-o data te trezesti ca este 3 dimineata si esti rupt de oboseala dar in acelasi timp super fericit de pe urma cartii.
       Este un sentiment unic in fiecare carte,unele carti ma fac sa cred ca sunt nemuritoare, ca am trait o eternitate, altele ma fac sa cred ca am renascut,ca am trait o viata dar am renascut din cenusa ca pasarea Phoenix,iar altele dimpotriva ma fac sa traiesc viata la maximum deoarece am doar una si nu dureaza o vesnicie. Deci fiecare ma invatat ceva.
    Un alt motiv ar fi ca citesc pentru visul meu. Visez sa devin o persoana cu o cultura generala impresioanbila si sa fiu o scriitoare de succes. Sa creez lumi in care copii, adolescentii, adultii si batranii sa se simta ca acasa,pentru ca da, cartile sunt o a doua casa pentru mine. Stiti sentimentul acela cand intri intr-o librarie sau o bibilioteca si esti inconjurat de carti ? Dupa mine, locurile alea sunt sinonime cu paradisul. Atat de multe lumi, atat de multe personaje cu la fel de multe caractere, si atatea povesti, din pacate nu este de ajuns o viata pentru a le descoperi pe toate.
         In al treilea rand, cum in ultimul timp apar atat de multe filme dupa la fel de multe carti, imi place sa le spun colegilor sau prietenilor ca am citit cartea si am vazut si filmul, si  pot face o comparatie intre cele doua. Cand sunt intr-o astfel de situatie, sa citesc cartea si sa aflu ca este film sau sa vad un film si sa stiu ca este dupa o carte, curiozitatea ma bantuie rau de tot, sa aflu ce are cartea si nu are filmul sau ce modificari radicale au fost facute pentru film, sunt niste momente normale pentru mine. Ce pot spune? Citesc pentru a-mi potoli curiozitatea si setea de cunoastere.
O sete dupa parerea mea, greu de potolit,si o curiozitate si mai si.
         Si nu in ultimul rand citesc pentru ca imi place la nebunie, in opinia mea cititul nu este un hobby, este o pasiune, o vocatie,o investitie,o evadare, un prieten adevarat, o modalitate de a corupe minorii sau oamenii in general, intr-un sens bune, cititul dragii mei cititori, pentru mine este orice dar nu un hobby obisnuit.


         Bun, mi-am descarcat fufletul in fata voastra si cred ca ar fi si randul vostru.
         Vine intrebarea de baraj - Voi de ce cititi?
P.S. - Nu uitati ca cele mai frumoase 5 argumentarii,daca se aduna atatea, vor fi premiate cu e-bookuri, in engleza si romana. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti blogul prin GFC, si sa specificati in comentariu numele de GFC, si sa imi lasati e-mailul impreuna cu argumentarea. Eu voi alege castigatoarele. Concursul se termina pe 22.04. Spor la scris,chiar sunt curioasa voi de ce cititi ;D.

Concurs Libiriiis ;D

              Salutare dragi cititori, m-am gandit si m-am razgandit si iar m-am gandit sa ma inscriu la acest ultra-mega-iper-tare concurs organizat de libris. O sa va spun de la inceput ca am nevoie si de ajutorul vostru sa castig macar unul dintre cele 3 premii. Daca la aceasta ora nu stiti despre ce este vorba cititi mai jos si veti ramane placut surprinsi.
          Libris.ro îți scoate cărțile din wishlist și ți le trimite acasă!
Îți place să citești? Îți place să scrii? 

Când ați intrat ultima dată într-o librărie (virtuală sau clasică)? Câte cărți care ți-au stârnit interesul ai văzut și câte ai cumpărat? Câte ai lăsat în wishlist și aștepți să fie bugetate pentru a face parte din biblioteca personală? Cam câți bani ai fi în stare să cheltui, într-o lună, pe cărți?
În luna aprilie, Libris.ro, cea mai de încredere librărie online din România, te provoacă la scris. Putem la bătaie 1.500 lei, în premii pentru cei mai talentați trei bloggeri/posesori/administratori/editori în www.
Ce trebuie să faci?
             1. Publică pe blogul tău un post în care sa anunți înscrierea ta la acest concurs;
            2.Ai grijă ca în post să incluzi sigla Libris.ro, precum și link spre libris.ro pe librărie online și pe cărți online;
   3.Anunță-ne și pe noi că te-ai înscris la concurs, arată-ne postul tău pe https://www.facebook.com/libris.ro 
        4. Acum e acum :) Scrie într-un post un articol cu tema „De ce citesc?” și prezintă-ne 10 motive pentru care lumea ar trebui să citească. Nu uita ca și aici să incluzi link-urile spre libris.ro pe librărie online și pe cărți online.
          5.Repetăm punctul trei ca să avem și noi o evidență și să vă putem juriza.
Ce poți să câștigi?
Locul 1: cărți la alegere în valoare de, ține-te bine, 900 lei!
Locul 2: cărți la alegere în valoare de 400 lei!
Locul 3: cărți la alegere în valoare de 200 lei!
Cum câștigi?
O instanță binevoitoare, înarmată cu inteligență, răbdare și simțul umorului va aprecia următoarele:
  1. Cel mai interesant răspuns la la întrebarea „De ce citesc?” (pondere 50%)
  2. Cele mai multe comentarii la postul „De ce citesc?” de pe blogul tău (pondere 50%)
Depunctăm (pe bune!) folosirea defectuoasă a limbii române (recomandăm DOOM-ul).
Perioada concursului:
02 aprilie – 22 aprilie
           In concluzie, ma inscriu si imi pun si increderea in voi ca ma veti ajuta cum puteti cu comentariile. Si pentru ca sunt curioasa as vrea sa aflu,atunci cand voi posta eu de ce imi place sa citesc, sa aflu si de ce va place voua sa cititi, top 5 cele mai frumoase argumentari, daca vreti vor primi destul de multe e-bookuri. Atentie. Nu la postarea aceasta, va voi anunta eu, daca sunteti interesati. ;D. Byeee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...