duminică, 7 octombrie 2012

Carte VS. Film : Twilight.

      Salutare dragi cititori. Ca tot mai avem putin pana in noiembrie si vom vedea in sfarsit si ultima parte a filmelor Twilight, m-am gandit sa vorbim despre carte si film. Sper ca a-ti vazut trailerul oficial al Breakind Dawn 2 iar inainte sa incepem trebuie neaparat, daca sunteti fani, sa intrat pe Imdb si sa vedeti cele mai noi poze din ultima parte.
     Iar acum revenind la subiect. Vom incepe cu filmul, care in afara de  unele replici foarte prost alese gen "Tu esti cel mai bun." si alte bazaconii din-astea, mi-a placut indeajuns de mult cat sa ma tin de el. Cel mai mult pot spune ca mi-au placut peisajele pe care ni le-a prezentat aceasta serie cinematografica pe parcursul ei. Si din cate observam in trailer nici de data asta nu se v-a lasa mai prejos. Personajele sunt destul de bine alese. Nu pot spune ca sunt fan infocat al lor.Iar pe seama scandalurilor din ultimul timp nu pot spune prea multe. Kristen este si ea om, are voie sa greseasca, si probabil o fi avut ea un motiv mai bun de decat tampenia aia de :" Am fost geloasa si m-am gandit sa ma razbun.". Dar si ea trebuia sa stie ca are un renume , o reputatie si ca trebuia sa aibe grija de ea. Cand vine vorba despre Rob, el nu este decat inselatul, dar stiu ca pe undeva a fost si vina lui. Intr-o zi sigur vom afla adevarul.
      Dupa cum a-ti observat in Breaking Dawn 2 vor aparea foarte multe personaje noi pe care abia astept sa le vad in actiune. In general pot spune ca este un film bun, nu cel mai bun, dar este destul cat sa-l puteti urmari intre fete, sau la o intalnire cu iubitul/iubita voastra.
     Acum sa trecem la partea interesanta : Cartea. Mie cartile mi s-au parut exceptionale. M-am apucat de ele cu gandul ca sunt "de cultura generala" dar le-am terminat cu gandul "ce oare se intampla pana la sfarsit?" Cartile au anumite momente si scene amuzante sau chiar profunde pe care filmul nu le-a avut. Cum ar fi in prima carte Bella si cu Edward stau foarte mult de vorba, in comparatie cu filmul in care spui ca s-au cunoscut, s-au placut, au trecut la treaba. Nu. In carti nu vei avea sentimentul asta. Ei se cunosc foarte bine, vorbesc foarte mult si aflam unele chestii care ne ajuta sa intelegem mai bine filmul. In ultima parte Emmet si cu Bella au o partida de skandenberg, de unde? Daca a-ti citit cartea atunci stiti. Dar pentru cei care nu au citit-o ei bine Edward a pus un pariu cu Emmet ca dupa ce Bella devine vampir, il v-a bate pe Emmet la skandenberg. Deci mai bine cititi cartea si pe urma sa va apucati de film. Sau daca totusi v-ati apucat de film prima oara, puneti-va de acum pe carti.
     Concluzia? Cred ca deja o stiti. Cartea este mai buna. Cu toate ca si filmul ne ajuta sa vedem lucrurile in ansamblu cartea ne ofera multe detalii picante care asteapta sa le digeram.
     Vreau sa aflu si parerile voastre despre carte si despre film. Care ar fi castigatorul dupa parerea voastra? De ce?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...