joi, 20 decembrie 2012

In pregatire la Leda !!!

                     Salutare dragi cititori, in afara de cartea a 3a din seria "Jocul Minciunii" cei de la editura Leda ne fac super-mega-ultra-iper surprize. Adica tot ce se vede momentan la rubrica "In pregatire" sunt doar 3 carti. Dar ce carti.....
   Pentru fanii, iubitorii si prea-nerabdatorii seriei "Sange Albastru" scrisa de Melissa de la Cruz, volumul 4 numit si "Mostenirea familiei Van Alen" va aparea spre sfarsitul lunii februarie 2013. Inca nu am apucat sa citesc seria dar copertile mi se par foarte interesante, stiu stiu, sunt si copertile originale, dar chiar ma bucur ca le-au pastrat. Sunt curioasa de coperta pe care o vor adopta pentru acest volum. Cum inca descrierea in romana, nu exista, va voi pune coperta si descrierea in limba engleza.
            With the stunning revelation surrounding Bliss's true identity comes the growing threat of the sinister Silver Bloods. Once left to live the glamorous life in New York City, the Blue Bloods now find themselves in an epic battle for survival. Not to worry, love is still in the air for the young vampires of the Upper East Side. Or is it? Jack and Schuyler are over. Oliver's brokenhearted. And only the cunning Mimi seems to be happily engaged.

Young, fanged, and fabulous, Melissa de la Cruz's vampires unite in the fourth installment of the best-selling Blue Bloods series.

            Urmatoarea aparitie incantatoare, si pe care o astept ,parca de o vesnicie este.....o Doamne, sunt asa nerabdatoare....bine, trebuie sa respir, nu e decat continuarea seriei mele de suflet.....este "Sarutul Mortii" scrisa de Rachel Caine, din fabuloasa serie "Vampirii din Morganville" cartea a 8a. Cred ca acum va trebui sa va spun cum a inceput pasiunea mea pentru carti. Cu o luna inainte de a implini 13 ani, am vazut cartea intr-o revista si mi-am zis :" OMG, trebuie sa o am!!!" Si in dimineata zilei mele de nastere, am primit-o. De atunci a inceput pasiunea asta pentru carti. Daca m-ati fi cunoscut dinainte a-ti fi putut jura ca nu voi citi toata viata mea o carte :)). Chiar radeam de cei care citeau. Ce sa fac ironia sortii. Dar nu imi pare rau.
              Bun, acum ca am terminat cu "Amintirii din Copilarie" sa trecem la cartea propriu zisa. Acum ca a venit vacanta am timp sa fac mai multe recenzii, si va promit recenzii la urmatoarele carti din "Academia Vampirilor", cartile "Ingerul Noptii" unde Patch este cel mai tare si cel mai sexy :)), si bineinteles recenzii la cartile din seria "Vampirii din Morganville", poate voi mai face si altele daca am timp.
              Pana acum daca seria a fost plina de suspans, umor si romantism, si bineinteles stresant de multa actiune, care nu te lasa sa mergi nici macar la baie, am auzit din partea unor prietene care cunosc mai multa engleza decat mine, ca cartea a 8a le va intrece pe toate.
       A new chapter in the New York Times bestselling Morganville Vampires saga.

     Vampire musician Michael Glass has attracted the attention of a big- time producer who wants to cut a demo and play some gigs-which means Michael will have to enter the human world. For this, he's been assigned escorts that include both a dangerous immortal as well as Michael's all-too-human friends. And with that mix of personalities, this is going to be a road trip from hell...

            Ultima carte, din cele noi, se numeste "Circul Noptii" si este scrisa de Erin Morgenstern, si sincera sa fiu nu am auzit nimic in viata mea despre ea, astfel imi creste cu atat mai mult curiozitatea. Si sa fim sinceri curiozitatea mea este un izvor fara sfarsit, care de obicei il pot controla destul de bine. Cartea aceasta, din descriere mi se pare destul de interesanta. Nu prea sunt obisnuita cu astfel de subiecte, si uite inca un motiv foarte bun ca sa o citesc. Citesc doar de 2 ani, asa ca nu prea am avut timp sa incerc carti cu subiect cat mai divers.
P.S.: Coperta este momentan in lucru,dar nu prea cred sa asteptam prea mult timp.
       Urmărind periplul aventuros al unui circ fermecat, la sfârşitul secolului al XIX-lea, romanul de debut al talentatei tinere scriitoare Erin Morgenstern este o magică poveste de dragoste pentru cititorii de toate vârstele.

Circul soseşte pe neaşteptate. Nu îl precede niciun anunţ, nu îl vesteşte niciun afiş. Se iveşte subit, de nicăieri. Te pomeneşti cu el în faţa ochilor, când ieri nici vorbă nu era de el.
Sub cupola corturilor nocturne, în dungi albe şi negre, te aşteaptă însă o experienţă cu totul unică, o sărbătoare a simţurilor – poţi să te pierzi într-un labirint de nori, să rătăceşti prin meandrele unei grădini luxuriante construite din gheaţă, să priveşti uimit la contorsionista tatuată care se strecoară într-o minusculă cutie de sticlă şi să te îmbeţi cu miresmele de caramel şi scorţişoară ce adie ameţitor prin aer.
Acesta este Le Cirque des Rêves! Bine aţi venit!
Însă, în spatele norilor de fum şi al oglinzilor, se derulează o competiţie crâncenă – un duel între doi tineri magicieni, Celia şi Marco – antrenaţi încă din copilărie să concureze într-un “joc” implacabil de către maeştrii lor misterioşi. Necunoscută celor doi, aceasta este însă o confruntare din care doar unul dintre ei va reuşi să iasă învingător, iar circul este scena pe care se desfăşoară o bătălie cumplită a imaginaţiei şi voinţei.
Dar când o dragoste profundă, pasionată şi magică se înfiripă între cei doi protagonişti, bătrânii lor maeştri trebuie să intervină, iar consecinţe vor fi periculoase pentru toţi cei implicaţi.
O poveste seducătoare, plină de aventură, magie şi poezie.
               Tot ce pot spune este ca ii multumesc din suflet editurii Leda, care munceste atat de mult ca sa ramana cea mai iubita editura,pentru cartile pe care le scot pe banda rulanta. Si voua va urez sa cumparati cat mai multe carti. Ca doar stiti vorba aceea :" Nimeni nu a murit citind!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...