duminică, 3 februarie 2013

J.R.R. Tolkien - Hobbitul

           Salutare dragi cititori, azi nu stiu ce am dar imi vine sa postez incontinuu =)))). Urmatoarea carte este una pe uimitoare. Mai ales ca dupa ce am citit-o de la o prietena m-a facut curioasa de film. Si pot sa spun ca si filmul mi-a placut la nebunie. Mai ales Kili :))). Adica pe bune, spuneti voi ca nu v-a luat de cateva ori ochii. Dar mai bine sa trecem la descriere.
            DESCRIERE
Aceasta este povestea despre cum un Baggins a avut o aventură şi s-a trezit că face şi zice lucruri cu totul şi cu totul neaşteptate...  Bilbo Baggins este un hobbit care se bucură de o viaţă confortabilă, lipsită de mari ambiţii şi care arareori face drumuri mai lungi decât cele până în cămara lui. Viaţa lui calmă este deranjată de apariţia vrăjitorului Gandalf şi a treisprezece gnomi. Aceştia vor să-l ia cu ei într-o aventură "într-acolo şi din nou înapoi", căci au un plan cum să fure comoara lui Smaug, un dragon uriaş şi extrem de periculos...  Preludiu la trilogia "Stapânul Inelelor", "Hobbitul" s-a vândut în milioane de exemplare de la publicarea sa în 1937, devenind una dintre cele mai îndrăgite şi iubite cărţi ale secolului XX.  "O capodoperă fără cusur" The Times.
     Abia astept si filmul urmator.

2 comentarii:

  1. Inca doua filme vor mai aparea pentru ca regizorul a facut 3 filme dupa carte..dar din pacate cartea este una singura.

    RăspundețiȘtergere

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...