luni, 9 iulie 2012

Angela Crobett - Eternal Starling (Emblem of Eternity vol. 1)


                     Salut again, se pare ca am gasit o carte interesanta pe care editura Leda a adaugat-o in portofoliul sau de carti de viitor. Eu sincer sper sa o scoata cat mai repede deoarece m-a facut foarte curioasa de ea, descrierea , pe care o voi publica si eu, iar imediat cum voi gasi linkul de comandare va promit ca voi fi prima care va posta precomanda, desigur daca gasesc sponsorizare pana atunci , voi organiza si un concurs.
                     Dar pana atunci , o scurta DESCRIERE:
               O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu-i poate despărţi
Evie Starling a dus o viaţă relativ lipsită de evenimente, ieşind cu prietenii, pălăvrăgind despre băieţi şi conducându-şi Mustangul din 1966. Totul se schimbă atunci când se mută în Gunnison, Colorado, pentru a merge la colegiu şi când cunoaşte doi bărbaţi misterioşi.
Timp de secole întregi, Alex Night şi Emil Stone tânjiseră după Evie – dar fiecare dintre ei are propriile sale motive pentru a-şi dori să fie cu ea.  Când amândoi susţin că reprezintă sufletul ei pereche şi îi vorbesc despre un trecut incredibil, Evie află că este cu totul alta decât cea care credea că este.
Curând, Evie se trezeşte în mijlocul unei bătălii seculare dintre Societatea Amarantină – protectorii de suflete – şi Rezistenţa Daevos – distrugătorii de suflete. Cu un trecut pe care nu şi-l înţelege şi un viitor plin de primejdii, Evie trebuie să decidă în cine poate avea încredere.  Dar Alex şi Emil nu sunt singurii care o doresc pe Evie, iar sufletul ei va ajunge miza într-o luptă eternă, dusă pe viaţă şi pe moarte.
                 Cum vi se pare??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...