joi, 5 iulie 2012

Anna Carey - Eve (Sacrificiul)

Cartea a 2a din seria "Eve" a aparut, sincer nu am cumparat si nici citit aceasta carte dar din cate stiu are multi fani asa ca ...
       

Descriere :

IUBIRE, AVENTURĂ ŞI SACRIFICIU ÎNTR-O LUME DEVASTATĂ
Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.
Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.
Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.
      Parere personala:  Din cate imi pot da seama de aici e foarte interesanta si ca orice carte la moda in zilele de azi are si o poveste de dragoste.Din cate citesc aici actiunea te "tine" tot timpul si nu doreste a-ti da drumul.Eu una chiar cred ca  merita citita !!!
      Poate fi cumparata de AICI de unde veti gasi si un extras !!!
      As dori sa aflu ce va place asa de mult, astept argumente care sa ma faca sa o citesc !
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...