joi, 5 iulie 2012

Anna Vary - Ultima vrajitoare din Transilvania, seria Contesa Aneke

      
                               Intr-o dimineata m-am trezit cu intrebarea : "Cate carti cu vrajitoare am vazut eu in viata mea???" iar  raspunsul veni imediat : "Nu destul de multe!!!", asa ca ma duc la librarie la biblioteca pe net si am gasit o carte tare interesanta exact in "biblioteca" noastra virtuala. Numele ei este Ultima Vrajitoare din Transilvania iar autoarea nu este o persoana cunoscuta,negasindu-se multe informatii despre ea. Dar am gasit o descriere care v-ar putea ajuta sa va faceti o idee si desigur un site de unde o puteti cumpara la un pret veritabil Aici.
                DESCRIEREA :
                       Alexandra, o adolescentă rebelă, este trimisă de părinți să își petreacă vacanța de vară într-un sat din Transilvania, pentru a fi îndepărtată de o iubire considerată imorală. Odată ajunsă în V., ea este atrasă de poveștile localnicilor legate de o crimă săvârșită în urmă cu mai mult de un veac: contesa Aneke fusese acuzată de incest și vrăjitorie și ucisă în pădure. Alexandra pornește pe urmele contesei, hotărâtă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat. Castelul ascunde mistere la fiecare colț… Pe măsură ce fapte și personaje stranii ies la iveală, Alexandra își dă seama că are în comun cu frumoasa vrăjitoare mai mult decât și-ar fi imaginat, inclusiv iubirea ei secretă și interzisă. Va reuși Alexandra să salveze această iubire și în final propria viață, sau va avea soarta tragică a Anekei?

Două lumi distincte se întrepătrund: lumea adolescenților de azi, cu Facebook, concerte rock, tatuaje și pierce-uri, și lumea contesei dispărute, cu intrigi de curte și povești uitate.

Un mistery romance în tonuri întunecate despre incest, superstiții, trădări, secrete, legende transmise peste veacuri.
                     Stiu ca nu este o carte prea cunoscuta dar cred cu sinceritate ca merita citita, cei care au citit-o va rog sa ii faceti curiosi si pe ceilalti :D !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...