joi, 5 iulie 2012

Aventurile lui Sherlock Holmes

         In vacanta asta am reusit si eu sa vad filmul Sherlock Holmes,care mi s-a parut un film foarte bun,si plin de umor ( un must have la un film - oricat de putin ar fi),de actiune si de mister.
        Si cum eu sunt genul care zice : "Cartea e mai buna decat filmul" m-am gandit sa citesc cartea pe net,bugetul meu de vara evaporandu-se imediat.Desigur tocmai ce am inceput-o dar tot mi se pare interesanta, mai ales pentru mine care nu spun nu unei carti.
             Am cautat si pe net cele mai favorabile preturi pentru doritori si am gasit pe Urmatorul Site un site care cred ca e pentru toate buzunarele in afara de al meu :D.
        DESCRIERE:
                                Volumul Aventurile lui Sherlock Holmes reuneste douasprezece dintre cele mai faimoase cazuri ale bine-cunoscutului detectiv. Ingenioasele scenarii, desfasurate in decorul Angliei de la sfarsitul epocii victoriene, sunt relatate de doctorul Watson, care este pentru Sherlock Holmes un Sancho Panza si totodata un Boswell - tovaras credincios si biograf. Watson joaca aici rolul de catalizator pentru procesele mintale ale lui Holmes, care, cu ochiul sau ager, observa detaliile esentiale si se concentreaza asupra lor, reusind, cu inteligenta lui ascutita si remarcabila sa putere de deductie, sa rezolve o serie de cazuri ce par insolubile. Care este secretul benzii pestrite ce aduce moartea? Cum a ajuns un diamant nepretuit in gusa unei gaste? De ce un plic ce contine cinci samburi de portocala inspira teroare celor care il primesc? Si ce ticalosie ingrozitoare ascunde respectabila fatada a casei numite "Fagii de arama"?
Pentru Sherlock Holmes nici o provocare nu e prea mare, caci intotdeauna, folosind observatia si logica subtila, el demonstreaza ca "dupa ce ai eliminat imposibilul, ceea ce ramane, oricat ar fi de improbabil, trebuie sa fie adevarul".
               Voi ce spuneti? Cartea sau filmul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...