sâmbătă, 3 noiembrie 2012

APELUL MORTILOR de Ian Rankin, vol.1 din seria Thriller

        Salutare dragi cititori, azi isi face aparitia o noua serie la Leda, numita Thriller iar primul volum al acestei serii se numeste Apelul Mortilor. Cred ca cel mai mult la ea imi va placea aerul britanic pe care il adopta dar si suspansul pe care deja il simt. Sunt sigura Apelul Mortilor v-a avea un mare succes, cel putin asupra iubitorilor de gen. Totusi daca nu sunteti convinsi sa o achizitionati cand ii va aparea linkul de precomanda, asta sigur va v-a convinge.
            DESCRIERE:
      Ce pot avea în comun crimele în serie, politica locală şi reuniunea la nivel înalt G8 din Scoţia?

      În oraşul Edinburgh s-a comis încă o crimă – dar pentru că victima este un violator recent eliberat din închisoare, poliţiştii nu depun prea mare efort în rezolvarea cazului. Lucrurile se vor schimba însă simţitor atunci când intră în scenă celebrul, dar şi problematicul inspector John Rebus. Împreună cu sergentul Siobhan Clarke, mai tânăra sa colegă, acesta descoperă dovezi că un criminal în serie se află în libertate…
În aceeaşi perioadă, în Scoţia se desfăşoară reuniunea la nivel înalt G8. La un dineu organizat în deschiderea acestui eveniment, unul dintre parlamentarii invitaţi îşi pierde viaţa. Inspectorul Rebus investighează şi aparenta sinucidere a acestuia, dar şefii săi, care din motive necunoscute doresc să muşamalizeze totul, îi retrag cazul. Cum Rebus nu a respectat însă niciodată regulile, iar Siobhan are motive foarte personale pentru a vâna un poliţist însărcinat cu reprimarea tulburărilor publice, începe o luptă înverşunată împotriva propriilor colegi…
O combinaţie explozivă de acţiune şi politică… pe fundalul celei mai încercate săptămâni din istoria recentă a Marii Britanii.

Pentru mai multe informaţii despre autor, accesaţi www.ianrankin.net

Puteţi vizualiza aici prezentarea cărţii făcută de autor: http://www.meettheauthor.co.uk/bookbites/1403.html
Cartea are 608 pagini, formatul 10,5×17,5 cm, coperta broşată, iar preţul de listă este 44,90 RON. La precomandă veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...