sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Cincizeci de Umbre Descatusate de E.L.James

                  Pentru a termina pe ziua de azi cu surprize, aceasta vine de la editura Trei, vom vorbi despre ultimul volum din trilogia Fifty Shades, despre care aproape toata aceasta tara vorbeste.Cum inca nu avem o descriere(o voi adauga eu cand v-a aparea) vom discuta despre coperta.
                  Hmmmm, coperta spune exact ceea ce trebuie sa spuna. Ca tot se numeste acest volum 50 de umbre DESCATUSATE, se potriveste. Sincer imi plac culorile inchise folosite pentru coperta,aceleasi culori inchise pe care le-am intalnit si pana acum, dar asta chiar nu este important,asta inseamna ca imi plac copertle de la toata cele 3 volume. Catusele alea ma duc cu gandul la cele de politie, poate asta este si scopul.
                Voi ce parere aveti despre ea???    
       Dragi fani ai seriei (destul de multi dupa statistici) cum stiu cat va doriti sa va achizitionati acest ultim volum din seria care a facut ravagii prin intreaga lume, pe Elefant.ro la comandarea cartii aveti o reducere de 10%. Uita-ti si linkul AICI. Abia astept sa apara si descrierea :D.
        DESCRIERE:
Romantic, amuzant şi încărcat de erotism, acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină.

Anastasia Steele şi Christian Grey au acum totul: dragoste, pasiune, intimitate, bogăţie şi o mulţime de posibilităţi privind viitorul lor. Însă Ana ştie că nu va fi uşor să trăiască alături de Fifty Shades. A fi împreună este o provocare plină de neprevăzut.
Într-un fel sau altul, Ana trebuie să înveţe să împărtăşească stilul de viaţă opulent al lui Christian fără să-şi sacrifice propria identitate.
La rândul său, Christian trebuie să-şi înfrângă dorinţa nestăpânită de control în timp ce se luptă cu demonii din trecutul său chinuitor. Tocmai când se pare că forţa iubirii lor va eclipsa orice obstacol, soarta conspiră pentru a face ca temerile cele mai adânci ale Anei să devină realitate...
Cincizeci de umbre descătuşate este al treilea volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industria cărţii: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de 60 de milioane de exemplare în şase luni.
Cele trei romane au fost traduse în peste 50 de limbi, iar apariţia lor a fost salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal.
Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câştigate de Universal Pictures.
E L James trăieşte la Londra, este căsătorită şi are doi băieţi adolescenţi. A lucrat ca producătoare tv şi a visat întreaga viaţă să scrie cărţi pentru publicul larg.
A început să scrie şi să-şi posteze textele pe un site al fanilor seriei AMURG. Un editor independent a publicat cartea în versiune e-book şi în mai puţin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...