luni, 26 noiembrie 2012

Incepand de maine cu BRAVO GIRL!!!

                 Salutare dragi cititori, suuuuuuuunt ataaaaaaat de fericitaaaaaaa! Nu numai ca maine termin cu toate tezele, dar si pentru ca v-a aparea primul volum din seria Casa Noptii. Eu de mult timp ma gandeam sa-mi cumpar cartea asta, de fapt de fiecare data cand intram intr-o librarie ma "batea" gandul sa adopt aceasta serie. Ceea ce m-a facut sa ma razgandesc a fost faptul ca m-a cam intimidat numarul volumelor, nu de alta dar eu deja am de colectionat seria Vampirii din Morganville. Bun, hai ca deja deviez de la subiect. Adminul de la LedaBooks blog, a anuntat ca aceasta colaborare a editurii Litera este un fel de experiment sa vada daca merge treaba, si sa mai reinnoiasca imaginea seriei.
               Asa ca daca vreti ca aceasta serie minunata sa contiune pana la ultimul volum aparut in Romania, cumpara-ti NEAPARAT cartea impreuna cu revista Bravo Girl, incepan de maine - 27.noiembrie.
            DESCRIERE:
       Zoey Redbird este o adolescenta de saisprezece ani, a carei viata o ia complet razna in momentul in care primeste Semnul Noptii.

Aleasa sa fie initiata in scoala de vampiri, Zoey pleaca de acasa, un loc pe care il uraste de moarte din pricina tatalui vitreg, si incepe o aventura care ii schimba total viata.
Dezamagita de prieteni, plina de indoieli si de nesiguranta, pustoaica nu o are alaturi decat pe bunica Redbird, al carei sange cherokee il poarta si ea in vine.
Ajunsa in Casa Noptii, locul transformarii ei in vampir adevarat, Zoey se va confrunta cu o altfel de existenta, va trece prin intamplari care ii vor confirma calitatile si ii vor desavarsi in cele din urma destinul. Mai mult, va gasi acolo prieteni adevarati si un loc caruia, in sfarsit, sa ii apartina
Vandut deja in peste 6 milioane de exemplare, primul roman din Casa Noptii se bucura de un urias succes international!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...