vineri, 21 septembrie 2012

Becca Fitzpatrick - Tacere (Ingerul Noptii vol.3)

              Salutare dragi cititori, spre marea mea bucurie editura Litera v-a urma sa ne aduca in librarii volumul 3 din seria Ingerul Noptii, numit si Tacerea. Dupa ce cartea a 2a s-a terminat cu Patch luat pe sus de niste nephilimi in aceasta carte Nora v-a face cunostiinta cu Jev care este de fapt numele lui Patch, dar aceasta nu isi mai aminteste nimic din ultimele cateva luni.
                 DESCRIERE:
Când n-a mai rămas decât tăcerea, oare adevărul se va putea face, în sfârșit, auzit?

     Într-o noapte rece de septembrie, Nora Grey se trezește singură în cimitirul din orașul ei, fără să știe cum a ajuns acolo sau de ce. Mai rău, descoperă că nu-și poate aminti nimic din ultimele cinci luni de viață. Se pare că e dată dispărută de săptămâni bune, iar familia și prietenii dau vina pe un răpitor misterios despre care, însă, nimeni nu are nici cel mai mic indiciu.
     Odată întoarsă în siguranța casei sale, Nora încearcă să-și reia viața de zi cu zi. Merge la școală, își petrece timpul cu cea mai bună prietenă și încearcă să-l evite pe noul iubit al mamei sale, nimeni altul decât Hank Millar, tatăl dușmancei ei de moarte, Marcie.
      Dar o voce interioară nu-i dă pace, îndemnând-o să-l caute pe cel vinovat de coșmarul pe care l-a trăit. Crâmpeie din trecut, cuvinte și imagini nepământene, fără nici o legătură cu traiul ei obișnuit, îi bântuie visele și îi dau stăruitorul sentiment că a pierdut o parte importantă din ea însăși.
      Un șir de evenimente neprevăzute o aduce pe Nora față în față cu Jev, un străin frumos, cu ochii negri ca noaptea, care o înspăimântă și o atrage în același timp. El pare să aibă toate răspunsurile și … inima ei. Cu fiecare minut pe care îl petrece alături de tânăr, relația lor devine tot mai profundă, până când își ea dă seama că e pe cale să se îndrăgostească. Din nou.
                 Cartea inca nu are link de precomanda, dar a aparut linkul de precomanda la volumul 2 din seria Elita Intunecata pe care o puteti comanda de AICI !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...