marți, 11 septembrie 2012

Surprize de Toamna de la Leda!!!

          Salutare dragi cititori, va mai amintiti cand anul trecut prin iulie Leda a anuntat ca v-a incepe sa publice seriile scrise de prea-cunoscuta autoare Kelley Armstrong. Fortele Raului Absolut a fost de mult timp publicata si nu exista fan al genului Fantasy care sa nu o aibe. Urmatoarele sunt The Darkness Rising, un fel de urmare la Fortele Raului Absolut doar ca cu alte personaje. Am auzit ca The Darkness Rising ne v-a raspunde la multe dintre intrebarile noastre, actiunea petrecandu-se cat timp eroii nostri din Fortele Raului Absolut erau intr-o fuga continua.Dar haideti sa vedem postarea (nu uitati este din anul 2011):

A TREIA LUNĂ PLINĂ va fi MAGIE DE DOI BANI!
Precizări despre cărţile lui KELLEY ARMSTRONG la Editura LEDA

Dragii mei, după cum v-aţi dat seama din titlu, am noutăţi pentru voi referitoare la cărţile autoarei Kelley Armstrong pe care Editura Leda le va publica de-acum încolo.
Aş putea spune că e prima surpriză cu adevărat MARE pe care v-o dezvălui. Ca să fiu cât se poate de clar, punctez mai jos:

1. Începând cu data de 2 august, după cum mulţi dintre voi au aflat, revista BRAVO a decis distribuirea trilogiei FORŢELE RĂULUI ABSOLUT în ediţie de chioşc, împreună cu revista, o dată la 2 săptămâni. Prin urmare, volumul 1, INVOCAREA, va fi distribuit cu revista Bravo din 2 august, volumul al doilea, REVELAŢIA, cu cea din 16 august, iar ultimul, RĂFUIALA, cu numărul din 30 august. Cărţile vor avea formatul de la JURNALELE LUI STEFAN (10,5×17,5 cm, paperback), şi vor fi la un preţ asemănător, dacă nu identic cu acestea. Evident, vânzarea bună e, şi în acest caz, criteriul celor de la BRAVO de luat în seamă pentru distribuirea întregii trilogii! Aşa că vă rog să cumpăraţi revista. Sper ca, astfel, publicul cititor să aibă acces la seria asta minunată, fără rezerva preţului ediţiei hardcover, şi să devină din ce în ce mai numeros. Pentru că…
     2. Ei bine, da, pentru că pregătim continuarea trilogiei sus-amintite, şi-anume, publicarea primelor două volume din trilogia DARKNESS RISING: THE GATHERING şi THE CALLING (mie mi-ar plăcea să le scoatem cu coperţile pe care vi le prezint aici!) Contractele tocmai au fost încheiate, pentru toate cele 3 titluri, deşi volumul 3 încă nu se ştie cum se va numi şi când va fi publicat (probabil la anu’!). Vor ieşi în ediţie cartonată, primul mai mult ca sigur până la sfârşitul anului 2011. Şi vom încerca să avem un preţ cât mai tentant, cu mult sub preţurile obişnuite de hardcover. Dar, şi în acest caz, vânzarea bună e determinantă pentru obţinerea unui preţ bun! Deci, cumpăraţi-le şi pe acestea, pentru că…

   3. Pentru că vine altă serie a autoarei, WOMEN OF THE OTHERWORLD. Aşa cum am spus în titlul postării, A TREIA LUNĂ PLINĂ se va numi MAGIE DE DOI BANI (la fel cum ‚Femei din lumea de dincolo’ va deveni ‚Femei din Cealaltă Lume’), şi va apărea la Editura LEDA! Va fi urmată de INDUSTRIAL MAGIC şi de HAUNTED la intervale pe care vi le voi comunica ulterior. Sper ca într-un orizont de timp rezonabil să vă bucuraţi de tot restul seriei şi să ajungem la zi cu ea. Pentru volumele rămase, din cele 12 câte vor fi publicate la ei până la sfârşitul acestui an, estimez cam un an şi jumătate. Adică, vom fi la zi la sfârşitul anului viitor. Supravieţuitorii lui 2012 se vor putea delecta cu ele. Când voi avea mai multe date, şi mai certe, voi face o postare de prezentare a seriei. Vă arăt două tipuri de coperţi/două stiluri de abordare ale următoarelor 3 volume, şi vă rog să-mi spuneţi care v-ar plăcea mai mult, sau dacă aveţi alte sugestii.

        Si unele comentarii mai recente:
Cristinab says:

14 January, 2012 at 5:40 pm
OMG! [cu muuulta intarziere:D ]
deci cand va aparea mai exact MAGIE DE DOI BANI ?
daca in iulie s-au semnat contractele, teoretic ar trebui sa fie publicate, nu?
asteptam noutati!
admin says:

16 January, 2012 at 11:06 am
Cristina, cred avem in pregatire si in derulare vreo 20 de serii, asa ca exista o planificare si o “coada de asteptare” la publicare. Cand voi avea vesti, vi le voi spune.

Cristinab says:

1 June, 2012 at 11:45 am
buna admin, ce se mai aude pe publicarea cartilor? sunt sanse ca anul acesta sa avem in biblioteci Magie de doi bani sau The Gathering?
asteptam raspunsuri pozitive!
numai bine    

admin says:

1 June, 2012 at 1:00 pm
Da, in toamna!
Numai bine!
                  Nu-i asa ca sunteti la fel de nerabdatori ca si mine la gandul ca vom avea toate seriile de Kelley Armstrong???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...