miercuri, 12 septembrie 2012

Melissa de la Cruz - Revelatii (Sange Albastru vol.3)

             Salutare dragi cititori, pentru a termina si cu seria Sange Albastru trebuie sa trecem si prin volumul 3,stiti ca intotdeauna ultimul volum este cel mai tare.
            P.S.: Bloody Valentine este un fel de urmare a povestilor de dragoste, dar mai plin de actiune este volumul 3. Totusi cumparati si Bloody Valentine deoarece raspunde la unele intrebari iscate in timpul lecturii.
             In Revelatii, Schuyler este pusa la indoiala de toata lumea din cauza ca s-ar putea sa aibe sange argintiu, iar atunci ar trebui considerata o dusmanca si un mare pericol.

                DESCRIERE:
Moştenirea sângelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusă la îndoială: face ea parte dintre cei cu Sânge Albastru, sau prin vene îi curge sinistrul Sânge Argintiu? În vreme ce controversa se adânceşte, Schuyler este abandonată în casa familiei Force, sub acelaşi acoperiş cu Mimi Force, rivala ei cea vicleană, şi cu Jack Force, dragostea sa interzisă.

Dar când străvechea temniţă a unui demon puternic este distrusă de cei cu Sânge Argintiu în Rio de Janeiro, Străbunii cu Sânge Albastru au nevoie de Schuyler de partea lor. Miza e mare şi bătălia sângeroasă; iar acum Schuyler trebuie să aleagă între datorie şi pasiune, între dragoste şi libertate.
Romantism, glamour, credinţe vampireşti, toate se împletesc în mult aşteptatul volum al treilea din saga Sânge Albastru a Melissei de la Cruz.

Cruz, Melissa de la

MELISSA DE LA CRUZ este autoarea bestsellerului pentru adolescenţi The Au Pairs şi coautoarea unui foarte popular volum pentru adulţi, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are apariţii frecvente la televiziune, CNN şi E! Entertainment Television, în calitate de expert pe teme de stil, tendinţe şi celebrităţi, şi scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan şi New York Times. A crescut la Manila, San Francisco şi New York, iar acum locuieşte la Los Angeles împreună cu soţul ei. Deşi Melissa nu este un Sange Albastru, cunoaşte câteva persoane care sunt... Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.melissa-delacruz.com sau site-ul seriei Blue Bloods, http://bluebloodsbooks.com/.

„O intrigă plină de mistere, care îi va face pe tineri să nu poată lăsa cartea din mână.” – School Library Journal

„Interesantă la maximum şi voyeur-istă.” – Kirkus Reviews
             Cartea poate fi cumparata de AICI!!!
         Ce parere aveti despre volumul 3 din aceasta serie??? Dar despre intorsatura de situatie???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...