marți, 11 septembrie 2012

E.L.James - 50 de umbre intunecate vol.2

           Salutare dragi cititori, cartea de azi se numeste Cincizeci de umbre intunecate si este scrisa de E.L.James care a scris si primul volum numit Cincizeci de umbre ale lui Grey si sunt publicate de catre editura Trei. Este o carte unde drama, romantismul si actiunea nu lipsesc din nici un capitol. Personajul principal,care apare si in prima carte,afla multe lucruri despre Grey, un om petrecaret si cu un trecut sobru, doreste sa se desparta de el si chiar reuseste. Dar ce se intampla cand dorul de iubitul ei o apasa atat de tare?

         DESCRIERE:
          Cincizeci de umbre intunecate este al doilea volum al unei trilogii care a marcat o noua era in industria cartii: dupa ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost pblicata in format de carte tiparita inregistrand vanzari de 40milioane de exemplare in doar 4 luni. Cele 3 romane au fost traduse in peste 37 tari, iar aparitia lor a fost salutata de celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal. Drepturile de ecranizare au fost castigate de Universal Pictures.

Romantic, amuzant si incarcat de erotism acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina.
Intimidata de gusturile speciale si secretele intunecate alte tanarului si frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta si isi incepe cariera la o editura din Seattle.
Insa dorul de Christian o urmareste neincetat, iar atunci cand acesta ii propune un nou „contract“, Anastasia nu poate rezista. Ei reincep relatia, iar Anastasia afla mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator si macinat de framantari.
In timp ce Christian se lupta cu demonii sai interiori, Anastasia este nevoita sa se confrunte cu furia si invidia unei femei care a facut parte din viata lui Grey inaintea ei si trebuie sa ia cea mai importanta decizie din viata ei.
                        Cartea o puteti comanda de AICI cu o reducere de 10%!!!
                Ce parere aveti despre aceasta carte???Dar despre povestea personajelor???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...