luni, 17 septembrie 2012

Chloe Neill - Hex sau Puterea Farmecelor (Elita Intunecata vol.2)

                      Salutare dragi cititori, avem o veste foarte buna pentru fanii seriei Elita Intunecata, se pare ca in sfarsit a aparut si volumul 2 al seriei care va asteapta cu mai mult suspans, mai multa actiune , mai multa dragoste si mai multa magie. In Hex sau Puterea Farmecelor, eroina noastra impreuna cu toti prietenii ei, sunt pusi din nou in fata incercarilor de a invata magie.
                         DESCRIERE:
         La Şcoala de Fete Sfânta Sofia, pe lângă prezenţa la orele de curs şi lecţiile care trebuie învăţate, acţiunea şi suspansul continuă.

Aventurile noastre nocturne erau cu totul altceva. Acolo jos, în subsol, ne exercitam puterea asupra întunericului prin intermediul magiei şi al blestemului focului şi flirtam cu vârcolacii. Era vorba deci nu de putere fizică, ci de putere supranaturală.

      Grupul de adolescenţi cu puteri magice, din care face parte Lily, ne captivează în continuare cu noi intrigi, întâmplări pline de mister, magie şi un strop de romance. Lumea nocturnă este tot mai activă în subsolurile şcolii, iar eroii noştri rebeli trec prin momente de cumpănă şi înfruntă pericole neaşteptate. Acum, Lily trebuie să înveţe să-şi controleze capacităţile paranormale şi să înfrunte cu mult curaj palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago. Iar după întâlnirea cu Sebastian – un tip hot care se oferă să o ajute să-şi stăpânească magia, lucrurile devin cu adevărat periculoase.

     Cartea are 352 de pagini, este cartonată fără supracopertă. Preţul de listă este de 39,90 lei. La precomandă, veţi beneficia de o reducere de 25% şi de transport gratuit.
      Cartea poate fi comandata de la editura Leda imediat ce va fi postat linkul de precomanda.

P.S.: In aceasta saptamana, M&M nu v-a fi postat,imi pare nespus de rau pentru neplacerile provocate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...