luni, 10 septembrie 2012

Incepand de maine cu Bravo !!!

    Salutare dragi cititori, am o surpriza de proportii pentru voi. Incepand de maine 11.sepembrie impreuna cu revista Bravo vom incepe a colectionam seria Academia Vampirilor. Stiu si eu sunt la fel de nerabdatoare.Aceasta serie chiar merita toata atentia noastra.Pe parcursul timpului am mai vorbit despre aceasta serie. Deci daca a-ti citit toata postarea despre Academia Vampirilor stiti cam tot ce trebuie stiut despre ea. Tot ce mai trebuie sa faceti este sa mergeti maine direct la chioscul de unde va procurati revistele si cartile,de la un timp,cumparati-o si incepeti sa cititi.
      Dar totusi haideti sa vorbim despre primul volum din aceasta serie in care o fata dhampir (jumatate vampir/jumatate om)intra in Academia St. Vladimir ,o academia pentru  vampiri si cei ca ea.

    DESCRIERE:
   DOAR CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ TE POATE APĂRA DE DUŞMANII TĂI NEMURITORI…


    Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimânttori şi mai periculoşi vampiri.
Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar, pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise. Având o legătură psihică ieşită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă faţă ameninţărilor…
    Iar daca totusi doriti cartea in format de librarie o puteti comanda de AICI!!!
      In cealalte parte, cu revista Bravo Girl, pe 18.septembrie trebuie sa apara si volumul 3 din seria Fetele Gallagher, numita si "Cum sa nu te lasi dus de nas de o fata sub acoperire" .Nu stiu ce credeti voi despre numele volumelor dar mie mi se par geniale.Putin amuzament si in acelasi timp iti creeaza iluzia de "wow-cat-de-mare-e-titlul".

     DESCRIERE:
        Un nou semestru la Academia Gallagher pentru Tinere Excepţionale, şi Cammie Morgan continuă să cocheteze cu pericolul – având, evident, o acoperire pentru orice ocazie, căci fiind spioană în pregătire, pentru ea identităţile false reprezintă o metodă de supravieţuire.

Dar când Cammie se duce la Boston pentru a fi alături de prietena ei Macey atunci când tatăl acesteia este nominalizat la vicepreşedinţia Statelor Unite, convenţia politică naţională se transformă pentru cele două fete într-o adevărată capcană. Pentru a împiedica răpirea lui Macey – o ţintă politică majoră –, Cammie se vede nevoită să renunţe la acoperirea ei.
Dar cine sunt răpitorii? Extremişti politici sau nişte personaje mai sinistre? Şi ce rol joacă Zach, misteriosul (super-sexy) băiat de care Cammie e îndrăgostită, şi care îşi face mereu apariţia pe neaşteptate, la adunări politice şi în trenuri? (Cammie încă nu a decis dacă el este băiatul bun sau cel rău, dar asta nu o împiedică să se gândească mereu la el!)
Cu ajutorul unei uluitoare foste Fete Gallagher, Cammie şi prietenele ei sunt decise să descopere maleficul grup care le ameninţă existenţa – a lor şi a întregii şcoli – şi să afle adevărata lui motivaţie. Şi în toată această aventură – misterioasă, cu răsturnări bruşte de situaţie şi momente de tensiune extremă – Cammie şi prietenele ei învaţă două lucruri: A) Viaţa în lumina reflectoarelor nu este întotdeauna cea mai plăcută, căci nu ştii niciodată cine te poate pândi. Şi B) Lucrurile nu sunt niciodată aşa cum par, şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă un spion este să-şi urmeze instinctele.

         Ce parere aveti despre Academia Vampirilor???Dar despre Fetele Gallagher???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...