marți, 14 august 2012

Ally Carter - Daca ti-as spune ca te iubesc,ar trebui sa te omor (Fetele Gallagher vol.1)

              Dragi cititori, daca data trecuta v-am prezentat copertile volumelor din America, azi se pare ca va voi prezenta coperta volumului 1 din seria Fetele Gallagher.  Care din descriere mi s-a parut foarte antrenanta si plina de umor, acuma fac apel la fete..... cat de usor ti-ar fi sa-l minti pe baiatul de care iti place ca esti o fata normala cand de fatp esti o spioana ? Dar haideti sa vedem prezentarea primului volum :
      
          DESCRIERE:
         Cammie Morgan are cincisprezece ani şi este elevă la Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale, o şcoală de fete tipică ─ evident, tipică dacă la orice şcoală s-ar preda arte marţiale avansate la ora de Educaţie fizică, cunoştinţe despre cele mai noi arme ale războiului chimic la orele de Ştiinţe, iar elevele ar primi distincţii pentru spargerea codurilor CIA la orele de Informatică. Deşi pretinde că este o şcoală pentru genii, Colegiul Gallagher este de fapt o şcoală pentru superspioane, unde se învaţă 14 limbi străine, Decriptare, Cultură şi Asimilare şi Operaţiuni sub Acoperire (Op-Acop, cu fabulosul Joe Solomon).



        Necazurile lui Cammie încep când îl cunoaşte pe Josh, un băiat din partea locului care habar nu are ce e ea de fapt. Iar pentru a-şi păstra secretele şi pentru a părea o fată obişnuită, Cammie trebuie să mintă, ceea ce duce la situaţii amuzante; căci, deşi ea poate să-i asculte convorbirile telefonice, să se infiltreze în calculatorul lui ca un hacker sau să-l urmărească prin oraş cu iscusinţa unui adevărat James Bond, adevărul e că nu ştie cum să se descurce într-o relaţie cu cineva care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea.
     
       Inteligent scrisă, plină de umor şi antrenantă, povestea e la fel de interesantă ca orice misiune Op-Acop (gândiţi-vă la o combinaţie Mission: Impossible şi Harry Potter cu o eroină în rolul principal – sau, poate, Îngerii lui Charlie în variantă adolescentină!).
        
            Pentru informatii despre autoare si alte noutati despre serie intrati pe siteul  www.allycarter.com !!!
            Pentru achizitionare... ei bine cumparati revista bravo girl de la chioscurile de ziare pe data de 21 august.
            Iar azi pe 14 august, nu ratati al 5lea volum din super-seria Jurnalele lui Stefan numit si Azilul impreuna cu revista Bravo.
            Ce credeti despre serie ? Dar despre personajul principal ? Cum vi se par copertile seriei in Romania in comparatie cu cele din S.U.A ?

Un comentariu:

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...