vineri, 24 august 2012

Jay Asher - Cele 13 motive


                         Salutare dragi cititori, cartea de azi se numeste "Cele 13 motive", o carte aparent simpla dar cu fiecare pagina sau capitol trecut devine din ce in ce mai complexa si mai interesanta.E ca si un film de dragoste sau thriller,depinde de preferinte, in care te gandesti : "hei, in filmul asta va fi doar o epica poveste de dragoste" sau "o doamne,iarasi niste chestii care omoara pe toata lumea din cauza unui blestem"- dar NU, aceasta carte e originala dar totusi epica, interesanta dar totusi normala. Chiar nu trebuie sa o ratati din lista voastra de lecturi.
                        DESCRIERE: Nu poţi privi viitorul


Nu te poţi întoarce în trecut

Poţi afla secretul doar

…apăsând butonul „Play”.CLAY JENSEN nu vrea să ştie nimic despre casetele pe care le-a înregistrat Hannah Baker. Hannah a murit. Şi secretele ei ar trebui îngropate odată cu ea.

Dar vocea acesteia îi spune că numele lui se regăseşte pe casete – şi că, într-un fel, el este responsabil de moartea ei.

Pe tot parcursul nopţii, Clay ascultă înregistrările. Merge pe urmele indicaţiilor lăsate de Hannah, prin orăşelul în care locuieşte… şi ceea ce descoperă îi va schimba viaţa pentru totdeauna.
         
                      Iar din cate scrie pe Ledabooks, se pare ca va fi si un film, mai multe detalii pe siteul Cele 13 motive !!!
                      Cartea poate fi comandata de AICI unde ve-ti gasi si un Extras.
                      Ce parere aveti despre "Cele 13 motive"??? Vi se pare interesanta???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...