joi, 9 august 2012

Alyson Noel - Luna Albastra (Nemuritorii vol. 2)

             Salutare cititori, da da stiu, am mai prezentat seria asta. Dar in aceasta seara voi prezenta ultimul volum aparut in Romania numit si "Luna Albastra" in care protagonista noastra Ever se pare ca incearca sa-si descopere noile puterii. Pentru cei care nu a-ti citit prima carte Ever il are ca iubit pe Damen care este un Nemuritor, si se pare ca din marea lor iubire a rezultat tranformarea lui Ever intr-o Nemuritoare. Dar haideti sa vedem
              DESCRIEREA:
        Dornică să afle tot ce se poate despre noile ei talente ca Nemuritoare, Ever îl roagă pe iubitul ei, Damen, să o înveţe. Dar, pe măsură ce puterile ei sporesc, cele ale lui Damen slăbesc. Dă semne de boală, are pierderi de memorie şi devine tot mai distant. În încercarea de a-l salva, Ever călătoreşte în altă dimensiune, ceamagică a ţinutului verii, unde află secretele trecutului chinuit al lui Damen, un trecut pe care el i l-a ascuns mereu.
 Dar, în timpul eforturilor ei de a-l salva pe Damen, Ever descoperă un text vechi în care este descris mecanismul de funcţionare al timpului. Acum Ever trebuie să aleagă între a da timpul înapoi şi a-şi salva familia sau să rămână în prezent şi să-l salveze pe Damen care este tot mai bolnav.
      
             Ce parere aveti despre schimbarea actiunii ??? Dar despre povestea de dragoste dintre Ever si Damen ???
              Cartea poate fi comandata de AICI !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...