joi, 16 august 2012

Constrangerea (Jurnalele lui Stefan vol.6)

                  Salutare din nou, m-am gandit sa va prezint si volumul al 6 lea din seria Jurnalele lui Stefan ,doar trebuie sa facem si cu ea cunostinta nu? Dupa parerea mea, coperta acestui volum este cea mai tare coperta pe care au putut-o pune la aceasta serie. Oricum astept si parerile voastre desigur. Dar haideti sa facem prezentarile.

                  DESCRIERE:
Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele vampirilor. Stefan şi Damon credeau că ştiu ce înseamnă răul. Însă nimic nu se compară cu Samuel, nemilosul vampir pornit să răzbune moartea lui Katherine prin nimicirea fraţilor Salvatore.
 Străduindu-se să-şi revină de pe urma ultimului atac al acestui duşman care nu cunoaşte mila, Stefan şi Damon primesc ajutor de la cine s-ar fi aşteptat cel mai puţin – lady Alice şi vrăjitorii ei. Împreună, ei descoperă că planul lui Samuel este cu mult mai sinistru decât şi-ar fi putut imagina vreodată. Unica lor speranţă este să-l oprească înainte ca el să dobândească puterea de a controla oameni, vampiri şi vrăjitori, deopotrivă. Dacă dau greş, nu numai Stefan şi Damon, ci şi toţi locuitorii Londrei vor cădea victime puterii exercitate de Samuel. Ceea ce ar însemna un adevărat dezastru!

               Cartea poate fi achizitionata impreuna cu revista Bravo din 28 august.
               Sunteti nerabdatori sa aflati cum se va termina si acest capitol al vietii vampirilor nostri preferati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...