sâmbătă, 11 august 2012

Kristin Cashore - Darul (Cele sapte regate vol.1)

                    Salutare cititori,astazi ne vom lasa fermecati de catre "Darul" pe care am gasit-o bine ascunsa pe siteul editurii RAO, voi a-ti auzit de aceasta carte? Ei bine nici eu. Iar asta este cel mai trist lucru pentru ca povestea mi se pare o poveste care prinde si tine. Are desigur si o poveste romantica, dar de data aceasta fata este cea periculoasa nu baiatul. Tot ce pot spune despre ea este ca este foarte originala si merita citita, cine stie poate dupa ce va aparea si volumul 2 voi incepe sa citesc si eu aceasta serie , sau chiar mai bine, sa o gasesc pe internet. Dar haideti sa dam ochii si cu descrierea acestei carti.
                    DESCRIERE:
       Katsa putea să ucidă un om de când avea opt ani - ea este un graceling, unul dintre puţinii oameni născuţi în ţara ei cu un dar extrem, al ei fiind acela de a ucide.
Ca nepoată a regelui ea ar putea să trăiască o viaţă plină de privilegii, dar, din pricina talentului ei, este nevoită să lucreze pentru rege. Când îl întâlneşte pentru prima data pe prinţul Po, al cărui dar erau tehnicile de luptă, Katsa nu bănuieşte că viaţa ei e pe cale să se schimbe. Nu bănuieşte nici că se va împrieteni cu Po. Şi nu bănuieşte nici că va afla adevărul despre darul ei... sau adevărul despre un teribil secret, ascuns în depărtări... un secret care ar putea distruge toate cele şapte regate doar prin cuvinte.
              
                  Cartea poate fi cumparata de AICI !!!
                  Ce spuneti ? Ii vetei da o sansa???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...