marți, 7 august 2012

Eugen Ovidiu Chirovici - Sanitarium


                        Dragi cititori, azi vom avea inca o carte de suspans cu care sa facem cunostinta. Stiu, exista mii de carti suspans si alte rude ale suspansului. Dar aceasta carte mi-a dat fiori pe sira spinarii. Este genul de carte careia i-ar trebui un film si sa il vezi de la inceput pe la vreo unu noaptea si sa nu te lase sa dormi nici chiar dupa ce l-ai vazut. Cam asa e si cartea, nu te va lasa pana nu o termini - nu te va lasa nici dupa ce o termini. Dar haideti sa vedem
                    DESCRIEREA :
              David Eagan, fost ziarist de succes din Chicago, este angajat de fundaţia L.S. Hope să scrie monografia unui spital de psihiatrie din Missouri, cunoscut în zonă sub numele de Sanitarium.
El soseşte acolo însoţit de soţia lui, Amy, desfigurată în urmă cu trei ani, într-un accident, şi este cazat în casa fostului director al spitalului, Robert Coen, despre care află că se sinucisese cu puţin timp în urmă. Asistenta-şefă, Sandra Wilson, pare să fie nu doar adevărata stăpâna a locului, dar şi păzitoarea unor taine ale familiei Hope ale căror origini se află adânc în trecut şi pe care David încearcă, treptat, să le aducă la lumină. Pe masură ce ancheta lui înaintează, personalul devine tot mai ostil, au loc întâmplari stranii, iar secretul care pare să fie îngropat în Sanitarium devine tot mai tenebros şi mai periculos pentru David şi Amy.

               Cartea a fost scoasa de editura RAO si poate fi cumparata de AICI !!!
             Cum vi se pare "Sanitorium" pentru inceput??? Astept pareri :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...