sâmbătă, 18 august 2012

Eloisa James - Un sarut la miezul noptii

                     Dragi cititori, se pare ca nu am mai postat de mult timp despre o poveste de dragoste, ei bine aceasta carte este pentru acele persoane mai sentimantale. Sper sa va placa la fel de mult ca mie.
               DESCRIERE:
               Domnișoara Katherine Daltry nu crede nici în basme, nici în finaluri fericite. Obligată de mama ei vitregă să participe la un bal, Kate cunoaște un prinț..., iar faptul că nu-l tratează ca pe un Făt-Frumos dă naștere unei atracții irezistibile între ei. Numai că prințul este promis unei alte femei, o prințesă care, prin statutul ei social, l-ar ajuta să-și împlinească ambițiile. Gabriel o place pe logodnica lui, dar nu o iubește.
Deși ar trebui să-i facă curte viitoarei sale mirese, el o urmărește pe frumoasa Kate, cea plină de calități, dar foarte săracă, și care, în plus, refuză să-i dea atenție. În pofida prezenței unei nașe binevoitoare și a unui condur de sticlă, de data aceasta destinul conspiră pentru a distruge și cea mai mică șansă de fericire pentru Kate și Gabriel. Dar un sărut la miezul nopții poate schimba totul...



        Seria Vieți împlinite continuă cu o nouă poveste romantică, în care Frumoasa întâlnește Bestia și experimentează Atingerea dragostei.

                     Cartea o puteti achizitiona de AICI !!!
                     Ii ve-ti acorda o sansa acestei povesti inedite de dragoste?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...