marți, 21 august 2012

Lauren Kate - Pasiune (Damnare vol.3)

              Salutare cititori,sunt foarte sigura ca a-ti auzit macar o data despre seria Damnare,unde o fata are o relatie aparent simpla cu un baiat, acelasi baiat cu care a avut o relatie in fiecare viata,si dupa care a murit de fiecare data.Mie una imi suna destul de cunoscut,unde am mai intalnit noi o poveste de dragoste care se termina cu moartea protagonistei si de fiecare data cand reinvie se indragosteste de acelasi tip? A DA, in seria Evermore. Dar sa lasam asta si sa vedem ce se spune despre volumul acesta.

               DESCRIERE:
       Înfruntarea trecutului poate schimba viitorul!
Lucinda și-ar da viața pentru Daniel. Și chiar a făcut-o. Iar și iar. De-a lungul timpului, cei doi îndrăgostiți s-au regăsit și au fost dureros despărțiți de fiecare dată. Dar poate că nu e nevoie să fie mereu așa...
      Luce este sigură că ceva – sau cineva – din trecut o poate ajuta și se aventurează în vieţile ei anterioare, singurele care îi pot dezvălui frumuseţea tragică a iubirii dintre ea şi Daniel, dar şi misterul sumbru al blestemului care o împiedică să se desăvârşească. Pe parcursul odiseii sale se va revedea într-un caleidoscop de epoci şi de versiuni și va fi, pe rând, martora şi protagonista pasiunii şi a morţilor ei înfiorătoare. Iar Daniel o va urmări prin trecutul lor, îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă ea ar rescrie istoria. Povestea lor de dragoste ar putea arde în flăcări... pentru totdeauna.


Urmăriți finalul aceste incredibile povești de dragoste în volumul al patrulea.Serie publicată în peste 30 de țări

          Cartea poate fi cumparata de AICI !!!
          Cum vi se pare seria??? Asteptati cu nerabdare ultimul volum al seriei???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...