marți, 7 august 2012

Recenzie : Spintecatorul (Jurnalele lui Stefan vol.4)

                  In "Spintecatorul" timpul actiunii este frumosul an 1888. Stefan a gasit o familie simpla si draguta cu un conac pe nume Abbot care ii aminteste foarte mult cu mosia Veritas. Domnul Duckworth ii ofera vampirului nostru un loc de munca la conac, ce coincidenta, cam acelasi gen de munca care il facea si la Veritas.
                  In timpul in care Stefan sta la familia Duckworth il bantuie amintirile despre Katherine si Damon.
                   Toata "petrecerea" incepe cand domnul Duckworth il duce pe Salvatore la Londra. Londra ce loc frumos unde sa petreci , sa cunosti oameni noi sau in cazul nostru sa vizitezi rude de demult pierdute. Se pare ca Stefan nu stie de prezenta lui Damon pana nu ii vede pseudo-numele in ziar , bineinteles, la rubrica mondena. Totusi devine mult mai ingrijorat cand in acelasi ziar vede si titlul : "CRIMA !!!" , totul devine limpede si stie ca trebuie sa ajunga la Damon sa il opreasca din aceasta succesiune de crime.

                    Dar se pare ca in plan nu a aparut si prietenia lui cu o fata pe nume Violet care se pare ca nu o mai gaseste pe sora ei Cora. Binevoitor inrait , Stefan o ajuta pe fata sa isi revina din socul disparitiei sorei ei si in cele din urma da si de Damon la o petrecere a bogatilor. Damon sustine cu incapatanare ca nu el le-a omorat pe fetele respective si ca nici nu il intereseaza.
                   In urmatoarele iesiri apare un nou personaj Samuel care nu il agreeaza prea mult pe Stefan, Violet isi regaseste sora , Stefan e pe cale sa il prinda pe Spintecator dar nu reuseste din cauza dietei sale vegetariene. Damon devine si el alarmat dar nu vrea in ruptul capului sa arate cuiva acest lucru. Se pare ca nici Violet nu o va duce asa bine fiind fortata sa aleaga daca sa traiasca vesnic sau sa moara.
                   Oare cine este Spintecatorul ??? Ce va alege Violet??? Damon si Stefan vor redeveni iarasi aliati pentru a se infrunta cu noul pericol??? Unde pana unde va ajunge povestea asta ??? Dupa cum ii stim pe fratii Salvatore poveste poate sa ajunga oriunde...

2 comentarii:

  1. Vinzi cartea ? Spintecatorul ? Am nevoie de ea.. e cea care`mi lipseste!!:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau dar nu o vand. Ai putea sa o cumperi de la editura uite linkul : http://www.ledabooks.ro/index.php?dispatch=products.view&product_id=555

      Ștergere

Bun venit in coltisorul meu de lume,abia astept parerea/intrebarea ta♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...